free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Με σούπερ Ματζεβελάκη, η Τριγλία Back to Back Πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ

 

Με ηγέτη και τοπ-σκόρερ τον Ματζεβελάκη, που πέτυχε χατ-τρικ η ομάδα Νέων της Ραφήνας αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ.

 

 

 

 

Τα προγνωστικά που την ήθελαν εκ των προτέρων να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στους Νέους ΕΠΣΑΝΑ επιβεβαίωσε η Τριγλία Ραφήνας, θριαμβεύοντας με 3-1 του πολύ ισχυρού Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό, που διεξήχθη στο «ουδέτερο» γήπεδο της Βάρης και μπροστά σε 1.000 φίλους του ποδοσφαίρου.  

Η ομάδα της Ραφήνας έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον Ανδρέα Ματζεβελάκη, που πέτυχε χατ-τρικ, υπέταξε με 3-1 τους «ερυθρόλευκους» κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ανατολικής Αττικής. 

Από την άλλη πλευρά οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγίου Στεφανου εκφράζουν τα έντονα παράπονά τους για τη διαιτησία του Ζαχαρόπουλου, αλλά και του πρώτου του βοηθού Δουλγεράκη, για τις υποδείξεις του. 

Η Τριγλία μπήκε πολύ δυνατά στον τελικό κι αφού αρχικά στο 8’ ο Ματζεβελάκης νικήθηκε δύο φορές σε ανεπανάληπτο διπλό τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Διαμαντίδη(!), στο 14’ πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Ο Ματζεβελάκης με υπέροχη προσπάθεια έβαλε έξυπνα το σώμα του κι αφού εκμεταλλεύθηκε την αργή αντίδραση τνω αντιπάλων του με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ. 

Φάση για την οποία πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν ότι ο σκόρερ πριν πλασάρει φέρεται να έχει υποπέσει σε επιθετικό φάουλ. 

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους τυπικά φιλοξενούμενους, ο οποίοι στο 17’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδιονυσίου και σύγχυση στα καρέ της άμυνας της ομάδας του Αγίου Στεφάνου, ο Ματζεβελάκης με υπέροχο σουτ  έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση! 

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου αντέδρασε και στο 81’ μείωσε με ωραία προσπάθεια και σουτ του εξαιρετικού Χρήστου Τσιμπόκα ο οποίος σκοράρει σε ένα ακόμα ματς, αλλά η Τριγλία Ραφήνας πέτυχε και τρίτο γκολ. 

Στο 86’ ο Ματζεβελάκης ανατράπηκε στην περιοχή των «ερυθρόλευκων», με τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Δευτερόλεπτα νωρίτερα, πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου διαμαρτυρήθηκαν για την μη τήρηση φερ – πλέι από μέρους της ομάδας της Ραφήνας…

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ματζεβελάκης διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 χαρίζοντας στην ομάδα του την Κούπα του πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Διαμαντίδης, Πιζάνιας, Τσιμπόκας, Ντούλος, Νάκας, Κοσκινιώτης, Τσούχας (69’ Σακαρέλλος), Μπαλωμένος, Μακρής (76’ Σκανδανόπουλος), Τρανούλης (66’ Αναγνωστάκης).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ; Πλιάτσικας, Παπαδόπουλος, Νησωτάκης, Τσιούμας, Δελαπόρτας, Δελακόβιας (63’ Γερακάρης), Ματζεβελάκης, Βατίστας (85’ Μπαλής), Γεωργιόπουλος (85’ Τσούμας), Λαμπρόπουλος (72’ Λαγός), Παπαδιονυσίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κράτησε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου ο Παλλαυρεωτικός

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Ανατολική Αττική

Ρένος Γιαμπουράς

Ένα χρόνο αήττητος ο Αστέρας Βάρης

Abola Team