free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η απάντηση της ΕΠΣΑ στην Τερψιθέα για τον ορισμό της έδρας στον αγώνα μπαράζ με τον Αγ. Θωμά

Ανακοίνωση απάντηση εξέδωσε η ΕΠΣΑ που απευθύνεται στην Τερψιθέα και αφορά τον ορισμό της έδρας στον αγώνα-μπαράζ ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ, με αντίπαλο τον Αγ. Θωμά.

Η ΕΠΣΑ συγκεκριμένα αναφέρει:

Σχετικά με την ανακοίνωση – διαμαρτυρία του σωματείου σας (Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) για τον ορισμό του αγώνα Play Off, με τον ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ στο γήπεδο Α’ Γλυφάδας και όχι στο γήπεδο της Τερψιθέας, σας γνωρίζουμε ότι η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, την οποία τα σωματεία μας παρέλαβαν με την έναρξη του πρωταθλήματος τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην παράγραφο 16, προβλέπονται τα εξής: «οι αγώνες Κατάταξης και Play Offs, θα διεξαχθούν σε γήπεδα που θα έχουν υποχρεωτικά άδεια λειτουργίας».

Για τον ίδιο λόγο, και το σωματείο Α.Ο. ΝΕΑ ΖΩΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ θα αγωνιστεί στον αγώνα Play Off με τον Α.Ο. ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, στο γήπεδο Νέας Ιωνίας και όχι στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης.

Άλλωστε, για την εφαρμογή της διάταξης αυτής, είχαν ενημερωθεί και σωματεία τα οποία ενδεχομένως θα έδιναν αγώνες play offs, όπως: Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, Π.Ο. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, Π.Α.Ε.Σ. ΠΛΑΤΩΝ, Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ & Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ, ότι θα αγωνιστούν σε γήπεδα που θα έχουν άδεια λειτουργίας και όχι στα δικά τους.

Την ευθύνη να την αναζητήσετε στο Δ.Σ. της ομάδος σας και στο Δήμο Γλυφάδας, που δεν έχουν φροντίσει ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εκείνες ενέργειες που το γήπεδο της Τερψιθέας θα αποκτήσει άδεια λειτουργία από την Περιφέρεια Αττικής.

Related posts

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-1 Highlights

admin

ΦΥΤΡΟΣ: Έχουν νεκρώσει τα πάντα…

Abola Team

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10