free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βάζουν «μπροστά» στην Λυκόβρυση

 

Σηκώνουν μανίκια στην ομάδα των βορείων προαστίων όσον αφορά τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.

 

 

 

Η χάραξη του σχεδιασμού, με την προοπτική η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη πιο ανταγωνισιτή αι να θέσει τα θεμέλια για την απαρχή επιτυχιών αποτελεί το … προαπαιτούμενο για τους ιθύνοντες της Λυκόβρυσης. 

Η κατάληψη της ιδιαίτερα τιμητικής τρίτης θέσης στον πολύ ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ φαίνεται ότι … άνοιξε την όρεξη των παραγόντων του συλλόγου των βορείων προαστίων, οι οποίοι δείχνουν διάθεση να λειτουργήσουν την ομάδα κάτω από πολύ πιο επαγγελματικά πρότυπα. 

Η αξιοποίηση των παικτών που προέρχονται από τις αακαδημίες αποτελείένα από τα κορυφαία ζητήματα που υπάρχου στην ..ατζέντα της επόμενης περιόδου. Προοπτική, η οποία φέτος ακολουθήθηκε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα και τους πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ξεπηδούν από τις υποδομές να αναδεικνύουν πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους, προσφέροντας πολύ χρήσιμες υπηρεσίες στον προπονητή Κώστα Ιωάννου. 

 

 Γερό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕ Ηρακλείου έκλεισε η Λυκόβρυση την ερχόμενη Πέμπτη 25 Μαϊου στις 7 μ.μ. Ένα τεστ, όπου ο προπονητής Κώστας Ιωάννου ενδέχεται να προβεί σε πάρα πολλές δοκιμές.

Related posts

Λύγκος: «Πολλά μπράβο στα παιδιά!»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει στην προεδρία της Λαύρας ο Ρηγόπουλος (φώτο)

abola10

«Έχει πολύ δρόμο ακόμη!»

Kώστας Παλαιολόγος