free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έδωσε τα χέρια με Τζώτζη

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον επιτυχημένο προπονητή προχώρησ εο Α.Ο. Ιλίου.

 

Οριστικά με τον Γιώργο Τζώτζη στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο ΑΟ Ιλίου και την επόμενη περίοδο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορειοδυτικών προαστίων εκτίμησαν δεόντως το επιτυχημένο έργο του έμπειρου προπονητή στην διάρκεια της φετινής σεζόν, όπου ο Α.Ο. Ιλίου αν και νεοφώτιστος, κοίταξε κατάματα όλους τους αντιπάλους του, αποτελώντας ομάδα – πρότυπο! 

Έτσι, μετά από αυτή την χαρμόσυνη εξέλιξη, ο Γιώργος Τζώτζης θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα και την επόμενη σεζόν στον δρόμο των επιτυχιών. 

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr», φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της επόμενης πρόκλησης που περιμένει την ομάδα του: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση του Α.Ο. Ιλίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου ανέθεσε το τιμόνι της ομάδας και για την επόμενη χρονιά 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα όσα πετύχαμε την φετινή σεζόν. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν. 

Αυτό θα το πετύχουμε πατώντας στην φετινή αξιομνημόνευτη πορεία, διατηρώντας στο ρόστερ τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους πολλούς ταλαντούχους που έρχονται από τις υποδομές μας, όπως και επίσης και να κάνουμε τρεις –τέσσερις σημαντικές προσθήκλες σε θέσεις, όπου έχουμε εντοπίσει αδυναμίες» ήταν η αρχική εκτίμηση του Γιώργου Τζώτζη, για να προσθέσει:

 «Ήδη έχουμε βάλει μπροστά για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξου οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές, που πρόκειτια να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μετην ομάδα μας, ώστε στη συνέχεια να δούμε τί ακριβώς χρειαζόμαστε στο μεταγραφικό κομμάτι».

 

Γερό τεστ με Πετράλωνα 

Στο αγωνιστικό μέρος οι δοκιμές παικτών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Σε αυτό το πλαίσιο για την προσεχή Πέμπτη έχει προγραμματιστεί να πολύ γερό τεστ με τους πρωταθλητές του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορία, τα Πετράλωνα. Το εν λόγω τεστ έχει οριστεί για υτις 7:30 μ.μ. στην έδρα του Α.Ο. Ιλίου με την τεχνική ηγεσία να προβαίνει σε ολλές δοκιμές.

Related posts

Παράδεισος-Ορφέας Αιγάλεω 3-1

Τάσος Ζαφειρίου

Καββαδίας: «Μας έμεινε η πίκρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Abola Team 3