free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την τριάδα των πορτιέρο έκλεισε ο Πανηλειακός

Ακόμα μια ανανέωση παραμονής περυσινού παίκτη πραγματοποίησε ο Πανηλειακός, και συγκεκριμένα με αυτήν έκλεισε τις θέσεις στην τριάδα των γκολκήπερς καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Διονύση Θεοδωρακόπουλο, για την επέκταση της συνεργασίας τους και την νέα χρονιά.

Παράλληλα εκτός από τον έμπειρο ντόπιο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις τρεις κατηγορίες με την φανέλα της ομάδας της Ηλείας, οι διοικούντες γνωστοποίησαν την παραμονή και του ταλαντούχου νεαρού (επίσης Ηλείου) μεσοαμυντικού Γιώργου Καλαντζή. Ο Καλαντζής παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει σε αυτό το διάστημα και την στρατιωτική θητεία του, έχοντας πλέον αναρρώσει πλήρως μετά το σημαντικό πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα από τα μέσα του πρωταθλήματος κι έπειτα.

Η σχετική ανακοίνωση: «O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Σάκη Θεοδωρακόπουλο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα!

Στην ομάδα θα συνεχίσει επίσης και ο ταλαντούχος Γιώργος Καλαντζής ο οποίος όμως θα απουσιάσει για ένα διάστημα λόγω εκπλήρωσης της στρατιωτικής του θητείας».

Στο μεταξύ, από τη Δευτέρα έχει έρθει στον Πύργο ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον ακόμα πιο ενεργό ρόλο σε συνεργασία πάντα με τους ανθρώπους της διοίκησης να υλοποιήσει τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός  που είχε ήδη συνεργασία με στελέχη της διοίκησης αλλά και τον νέο γυμναστή των ερυθρόλευκων, Νίκο Αντωνόπουλο, που θα είναι ο άμεσος συνργάτης στο τεχνικό τιμ, επισκέφθηκε και το αθλητικό προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα, καθώς και το Στάδιο Πύργου. Με τον Κορίνθιο προπονητή να ελέγχει ιδίοις όμασι τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις και να μένει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το κομμάτι αυτό και τις σχετικές συνθήκες για την ομάδα.

Από εδώ κι έπειτα, λοιπόν, αναμένεται να φουλάρει και ο υπόλοιπος μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Κυρίως σε θέσεις «εντός», αφού τελικά για τη θέση του γκολκήπερ επελέγη να μην γίνει άλλη προσθήκη (όπως είχαμε αναφέρει άλλωστε σχετικά στα δυο σενάρια από το προηγούμενο ρεπορτάζ).

Γενικότερα, από μέρα σε μέρα πλέον αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Ενώ παράλληλα, αναμένεται και την τελική κατάληξη στις υποθέσεις ανανέωσης ή όχι των Σκοζάι, Γκουβέρου (αυτού σε σχέση με το αν πάει κάπου για σπουδές). Αντίθετα, θεωρείται πλέον βέβαιο ότι δεν ανανεώνεται η παραμονή του Χατζηαράπη, ενώ πιθανότατα να αποτελεί σχεδόν βέβαιο παρελθόν από τον Πανηλειακό και ο Παπαπέτρου (λόγω κάποιων απαιτήσεων που προβλήθηκαν από την πλευρά του και οι οποίες δεν γίνεται να καλυφθούν).

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Μία ακόμα «κούπα» για τον Ηρόδοτο, κατέκτησε το Super Cup!

Abola Team 2

Χρήσιμα συμπεράσματα από την ήττα του Αήττητου με Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

“Εξαιρετική δουλειά” λένε στο Κερατσίνι οι Τρίχος, Μπότος, Φραντζεσκάκης

Abola Team 3