free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξανάσμιξαν στην Καλαμάτα Λιόλιος και Νικολόπουλος

Η πρώτη τους συνύπαρξη στο γήπεδο χρονολογείται από το 2013 και από φέτος στην Καλαμάτα ξαναβρίσκονται κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη.

 Ο λόγος για το Νίκο Λιόλιο και το νέο απόκτημα της Μαύρης Θύελλας, Ορέστη Νικολόπουλο, οι οποίοι στην Καλαμάτα ξανασμίγουν σ΄ έναν ακόμη σταθμό της ποδοσφαιρικής τους διαδρομής. Οι δυο αμυντικοί θα συνεργαστούν για τρίτη φορά στην καριέρα τους καθώς προηγήθηκε ο Βύζαντας το 2013 και ο Άρης Θεσσαλονίκης το 2014!

Μάλιστα, η φιλία των δυο ποδοσφαιριστών σφραγίστηκε και εκτός γηπέδου, στις αρχές του καλοκαιριού στην Καλαμάτα, καθώς ο Ορέστης πάντρεψε το Νίκο και έτσι οι πρώην και νυν συμπαίκτες έγιναν και κουμπάροι!

Το κοινό τους ποδοσφαιρικό παρελθόν θα αποβεί προς όφελος της Μαύρης Θύελλας στο αγωνιστικό κομμάτικαθώς ο ένας γνωρίζει καλά το παιχνίδι του άλλου με αποτέλεσμα η προσαρμογή τους στην μελανόλευκη άμυνα και τα πλάνα του Νίκου Ζαλίκα να είναι άμεση και αποδοτική.

Στο μεταξύ, η Μαύρη Θύελλα συνεχίζει με διπλές προπονήσεις την προετοιμασία. Νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και το απόγευμα στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Πέρα από το αερόβιο κομμάτι μεγάλο βάρος πέφτει σε ασκήσεις τεχνικοτακτικής μορφής ενώ στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί ο Ηλίας Κουντάνης και ο Νίκος Βασιλόπουλος και ο μόνος που απομένει είναι ο στρατευμένος Σαραντόπουλος.

 

Πηγή: sport365

Related posts

Ερμής Μελιγούς: Αποχαιρετάει τον Ραφαέλ Νασιμέντο, τον νεαρό Πορτογάλο που έφερε στην Ελλάδα

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Έσωσε την παρτίδα ο Άγιος Ιερόθεος (1-0)

Abola Team

Ευχαριστεί ο Αήττητος Σπάτων για τη φιλοξενία τον Ηρόδοτο

Abola Team 2