free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σάββας: «Φέτος βάζουμε τις βάσεις»

Το στίγμα του για το φετινό εγχείρημα έδωσε ο Πρόεδρος του Άτλαντα Κυψέλης Στράτος Σάββας.

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο Άτλας Κυψέλης στο παρθενικό του φιλικό για την νέα σεζόν, απέναντι στον Αίαντα Αθηνών.  

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σ’ ένα ματς, όπου περισσότερο είχε τον χαρακτήρα ξεμουδιάσματος από τις επίπονες προπονήσεις που ειχαν δημιουργηθεί. 

Ο τεχνικός Δημήτρης Σλεποκούροφ, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του  άρχισαν να εφαρμόζουν επί …χόρτου όλα όσα δούλεψαν στις σκληρές προπονήσεις, που είχνα προηγηθεί κατά τη διαμονή της αποστολής στο Λουτράκι στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας. 

Ο Πρόεδρος Στράτος Σάββας με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται, δίνοντας το στίγμα του για τη συνέχεια: 

«Για πρώτο φιλικό πήγαμε εξαιρετικά.. Προχωράμε βήμα- βήμα. Σεμνά και ταπεινά συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, αφού φέτος βάζουμε τις υγιείς και στέρεες βάσεις για την επόμενη περίοδο, όπου οι στόχοι μας θα είναι πρωταγωνιστικοί. Ξεκάθαρος στόχος για τη χρονιά, που έρχεται, είναι να δημιουργήσουμε ένα συγκροτημένο σύνολο, που θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο».

 

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τον Άτλαντα Κυψέλης είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων.

 

 

 

Related posts

Κατσαρός: “Να μην υπάρχουν αδικημένοι”

admin

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα

Abola Team

Καπράλος: «Βάλαμε δύσκολα στον Εθνικό Αστέρα»

Kώστας Παλαιολόγος