free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Να φανούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται!»

Τις βλέψεις του για την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην Αγία Παρασκευή εξωτερίκευσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται τα πάντα πλέον στον Μικρασιατικό.

Η επερχόμενη πρεμιέρα φέρνει τη ομάδα της Καισαριανής να ξεκινάει με μία πολύ δύσκολη αποστολή, αφύ θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ανανεωμένη και ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος Αγία Παρασκευή κα σίγουρα άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο πώς θα καταφέρουν να εμφανισούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και προσηλωμένοι για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. 

Οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Σταμπουλίδη στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Αρχικά θεωρώ ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος δημιούργησε δύο πολύ ισορροπημένοςυ ομίλους. Από εκεί κι έπειτα όσον αφορά τη δική μας ομάδα, αυτό που θα ήθελα να σημειώσω, είναι ότι δουλεύουμε πυρετωδώς, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμο γίνεται. ΣΗ πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μας φέρνει αντιμέτωπους εκτός έδρας με μία ομάδα η οποία είναι παραδοσιακή στην κατηγορία, την Αγία Παρασκευή και μάλιστα εκτός έδρας.

Τη δεοδμένη στιγμή καμία ομάδα δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, ενω σίγουρα κάθε πρεμιέρα κρύβει ιδιαιτερότητες και μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κι ό,τι καλύτερο προκύψει, θα είναι ευπρόσδεκτο».

 

 

 

 

 

Related posts

Σε αναζήτηση ομάδας ο Νίκος Γιαννόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Βενάκης: «Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά!»

Kώστας Παλαιολόγος