free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Καλύτερα που ξεκινάμε εκτός έδρας»

Στις προοπτικές που ανοίγονται για τον Αθηναϊκό της ερχόμενης περιόδου, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

Αποφασισμένοι για μία πορεία ανάλογη της ιστορίας, της αίγλης ακι της δυναμικής του συλλόγου, παρουσιάζονται όλοι στον Αθηναϊκό, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. 

Οι «Λόρδοι», οι οποίοι ενισχύθηκαν σημαντικά το καλοκαίρι που μας πέρασε, επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα συμπαγές κι αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα προσβλέπει σε μία αξιόλογη παρουσία. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Τσαβαλιά στο  «Αbola.gr»: 

«Από την κλήρωση του πρωταθλήματος προέκυψαν δύο ιορροπημένοι όμιλοι, όπου αναμένοντια να διεξαχθούν πολλά όμορφα και αμφίρροπα παιχνίδια τα οποία υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Όσον αφορά την ομάδα μας, ξεκινάμε το πρωτάθλημα με δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια σε Νέα Ιωνία και Θρίαμβο. 

Γενικότερα προτιμώ ναξεκνάμε με εκτός έδραe παιχνίδι στην πρεμιέρα, αφού αντικειμενικά καμίαομάδα δεν βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας κι επομένως λείπει ο ρυθμός. Από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό τόσο στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Νέα Ιωνία, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

 

 

 

Related posts

Τα Πετράλωνα δεν αστειεύονται!

abola10

Δυναμικά ο Χολαργός!

abola10

“Μοιρασιά” στο Βύρωνα για Αθηναϊκό και Μελίσσια

abola10