free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Τσούκη ο ΑΟ Χαϊδαρίου

Στην απόκτηση του 25χρονου πολυσύνθετου παίκτη προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Σπύρου Τσούκη πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαϊδαρίου ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του, ενόψει της επικείμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. 

Οι «κυανέρυθροι» μετά από αστραπιαίες ενέργειες ενέταξαν τον 25χρονο μεσοαμυντικό στο έμψυχο δυναμικό τους κι ολοκλήρωσαν με εμφατικό τρόπο τις μεταγραφικές του κινήσεις 

Παίκτης του ΑΟ Χαϊδαρίου, είναι ο Σπύρος Τσούκης, που επιστρέφει στην ομάδα, από το εφηβικό τμήμα της οποίας αποχώρησε με προορισμό την Γ’ Εθνική και την Κόρινθο.

Έπειτα συνέχισε την καριέρα του στον Φωστήρα, προτού επιστρέψει στο Χαϊδάρι, για να φύγει εκ νέου για τον… συμπολίτη  Θρίαμβο, όπου αγωνίστηκε τις προηγούμενες δύο σεζόν. 

Πρόκειται για μεταγραφική «βόμβα» της τελευταίας στιγμής για τον ιστορικό σύλλογο, που ενισχύεται με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον Γιώργο Κιούρκο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπακ, στόπερ και χαφ. 

 

Ο 25χρονος, είχε πολλές προσφορές στα χέρια του, αλλά επέλεξε να γυρίσει στο «σπίτι» του, μετά και την προτροπή του πρώην προέδρου του ΑΟΧ, Τάκη Σπίνουλα, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης πείστηκε απόλυτα από το οργανόγραμμα της διοίκησης του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων 

Related posts

Ζαμπούρας: «Κατέθεσαν ψυχή οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΚ στα Σούρμενα με “Μανόλο”!

abola10

Παπαρούνης «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!»