free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η ρεβάνς Κυπελλου με τον Άγιο Ιερόθεο αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαίδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑ κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο παρουσιάζονται όλοι στον ΑΟ Χαίδαρίου. Σαφέστατα το 1-3 του πρώτου αγώνα με το οποίο κέρδισε η ομάδα της Γ’ Εθνική δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανατροπή, ωστόσο, ξεκάθαρη είναι η επιθυμία των ποδοσφαιριστώ του Χαίδαίου να παλέψουν και κυρίως να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες από ματς τέοιου επιπέδου.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη: «Η ομάδα μας μετά από την ηχηρή σφαλιάρα που δέχθηκε από τον Φωστήρα μπήκε σε μία ρότα επιτυχία, αφού δφτάσαμε στις νίκες κόντρα σε Άγιαξ Ταύρου και Φωστήρα Ηλιούπολης, απέναντις τον οποίο μάλιστα κάναμε ανατροπή ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ δύο φορές. Το μυαλό και η προσοχή μας είναι αποκλειστκά στραμμένης τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Άγιο Ιερόθεο.

 

Σίγουρα το σκορ του πρώτου ημιτλεικού δεν μας δίνει πολλές ελπίδες, ωστόσο οφείλουμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Απέναντι σε μία ομάδα Γ΄Εθνικής έχουμε τη δυνατότητα να φανούμε ανταγωνιστικοί και να ευχαριστηθούμε Το έχουμε ανάγκη απέναντις την ιστορία ακι το ειδικό βάρος του συλλόγου που εκπροσωππούμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. – ΔΙΑΝΑ ΗΛ. 0-2: Έτσι βάφτηκε στα “κυανέρυθρα” το τοπικό ντέρμπι!

abola10

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Χαλάνδρι-ΑΟ Περιστερίου 0-4

Abola Team 3