free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λύγκος: «Σπουδαία νίκη με αποκάλυψη τον Κουλέπη»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης, αλλά και το χατ-τρικ του Αλέξανδρου Κουλέπη αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου Βαγγέλης Λύγκος

 

 

 

Την εξαίσια πορεία του στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανθησειακού με 3-1.

 

Απέναντι στη  φιλόδοξη ομάδα του Θησείου, η οποία προερχόταν και από … καθεστώς αλαλγής της τεχνικής του ηγεσίας, η ομάδα των βορείων προαστίων εμφανίστηκε πολύ αποφαιστική στον αγωνιστικό χώρο και με «όπλο» την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της επέβαλε τους δικούς της κανόνες φτάνοντας με επιβλητικό τρόπο στηνκατάκτηση των τριών βαθμών.

Αποκάλυψη αναδείχθηκε ο Αλεξανδρος Κουλέπης.

Ο 22χρονος παίκτης, ο οποίος καλύπτει τη θέη του στόπερ, ήταν ο άνθρωπος που με τα τρία υπέροχα τέρματα που πέτυχε, οδήγησε την ομάδα του στην πολύ σημαντική νίκη

Μία νίκη, η οποά επέτρεψε στον Ερμή να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις και να ευελπσιτεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Η εν γένει παρουσία των παικτών του άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Βαγγέλη Λύγκο, ο οποίος από τη μεριά του έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου και ανταγωνισιτκού αντιπαλου, όπως είναι ο Πανθησειακός, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος μετά την αλλαγή στην τρχνική του ηγεσία. Πήραμε ένα τρίποντο που μας επέτρεψενα διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις και ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Εμείς είχαμε αποκάλυψη τον Αλέξνδρο Κουλέπη, που σημείωσε και τα τρία τέρματα σε διάστημε πέντε λεπτών!»

.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Αργύρης Παπακώστας και πάλι στην τεχνική ηγεσία του Βοτανικού

Abola Team 2

Τσιάκαλος: «Ζήτησα προθεσμία 7-10 ημερών, ώστε να απαντήσω»

Πετρίδης: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί»

Kώστας Παλαιολόγος