free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Αποκλειστικά δική μου η ευθύνη!»

Την απόλυτη ευθύνη για την βαριά ήττα που γνώρισε ο ΑΟ Ιλίου από τον πρωτοπόρο Φωστήρα, ανέλαβε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

Την απόλυτη ευθύνη της βαριάς ήττας που γνώρισε την περασμένη αγωνιστική ο ΑΟ Ιλίου από τον πρωτοπόρο Φωστήρα στον Ταύρο, ανέλαβε  τεχνικός Γιώργος Τζώτζης.

 

Ο έμπειρος τεχνικός εις γνώσην του αποδυνάμωσε στο συγκκριμένο παιχνίδι την ομάδα του, ώστε να τους έχει όλους τους βασικούς του παίκτες διαθέσιμους, ενόψει του κομβικού αγώνα που ακολουθεί με τον Άγιαξ Ταύρου.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Τζώτζη:

 

«Για το ευρύ σκορ που ήρθε στον Ταύρο στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Είναι δική μου η ευθύνη, διότι αποδυνάμωαα την ομάδα δίνοντας ευακιρίες κυρίως σε νεαρούς παίκτες, ώστε να έχω απόλυτα έτοιμος και ξεκούραστους τους βασικούς μου ποδοσφαιριστές για τον επόμενο κομβικό αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου. Ένα παιχνίδι τγο οποίο δίνουεμ στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε, ώστε να πάρουμε βαθιά βαθμολογική ανάσα και να πετύχουμε ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της πολυπόθητης παραμονής,. Όλη η σκέψη και η προσοχή μας  έχει στραφεί σε αυτό το παιχνίδι πλέον».

 

 

 

Related posts

Σπουδαία νίκη το Χαλάνδρι!

abola10

Ρούπτσος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσαμόπουλος: Ήταν σπουδαία νίκη (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς