free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ενίσχυση με Λημνιό ο Αθηναϊκός

Την απόκτηση του 19χρονου επιθειτκού των Πετραλώνων Αλέξανδρου Λημνιού ανακοίνωσαν οι «Λόρδοι» ενισχύοντας την γραμμή κρούσης τους

 

 

 

Στην πρώτη του μεταγραφή για την εμβόλιμη περίοδο του χειμώνα προχώρησε ο Αθηναϊκός ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ 

Συγκεκριμένα, οι «Λόρδοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Λημνιού. Το νέο απόκτημα των «ερυθροκιτρίνων» έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνιζόταν με τη φανέλα των Πετραλώνων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Λημνιού.

 

Ο Αλέξανδρος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της ΑΕΚ, εν συνεχεία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την Τριγλία Ραφήνας ενώ από πέρυσι τον Γενάρη μέχρι και πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕ Πετραλώνων.

 

Εμείς από την πλευρά μας τον καλωσορίζουμε στην πολύ όμορφη οικογένεια μας, του ευχόμαστε πάνω απ’ όλα να είναι υγιής και να πετύχει με την φανέλα του ιστορικού σωματείου μας.»

 

 

Related posts

«Μπαμ» με Χέλμη για τα Σούρμενα!

Kώστας Παλαιολόγος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 1-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Φιλικό Βετεράνων Αγίας Ελεούσας-ΑΕΚ στην μνήμη Καρασμάνογλου