free page hit counter
15.7 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την συνέπεια των παικτών του εξέφρασε εο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από το καλό αγωνιστικό φεγγάρι, που διανύει το τελευταίο διάστημα, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου θα φιλοξενήσει τα Βριλήσσια για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων φιλοδοξεί σε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στον θεσμό του Κυπέλλου και το γεγονός ότι υποδέχεται μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας, αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για μία σπουδαία τελική πρόβα, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα, λίγες ώρες πριν την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης με τα Βριλήσσια, είναι  οι δηλώσεις του τεχνικού Ανδρέα Μαντζούνη στο «Αbola.gr»:

«Πάμε με την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα για μία καλή εμφάνιση απέναντι στα Βριλήσσια,. Σαφέστατα, η πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου δεν αποτελεί αυτοσκοπό, όμως κανείς δεν θέλει να χάνει, ειδικά σε σημαντικά παιχνίδια. Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με εμάς και συνεπώς θα είναι ένα πολύ σημαντικό τελικό τεστ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε το Καλαμάκι» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

 

Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και αυτό θεωρώ ότι το δείξαμε και στο τελευταίο φιλικό που δώσαμε με αντίπαλο τα πολύ δυνατά Ιλίσια 2004 (σ.σ. τελικό σκορ 0-0). Απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη κι αξιόλογη ομάδα εμφανίσαμε πολλές αρετές και γενικότερα τα μηνύματα που εξέλαβα ήταν πολύ ενθαρρυντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει».

 

Related posts

Τζώτζης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Τετράστερη Αγία Ελεούσα!

abola10

Παρελθόν ο Παπακώστας από τα Μελίσσια

Abola Team 3