free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Εξαιρετική πρόβα ενόψει πρωταθλήματος»

Στον χαρακτήρα που έχει αποκτήσει για την ομάδα του η «μάχη» με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στάθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

Ως την ιδανικότερη ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και παράλληλα να διαπιστώσουν τον συνολικό βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας ενόψει πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν στα Βριλήσσια την εκτός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση Κυπέλου κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Απέναντι στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, ο «κυανόλευκοι» θέλουν να διαπιστώσουν μέχρι ποιο σημείο φτάνουν οι δυνατότητές τους, όπως επίσης και να διαγνώσουν το βάθος των επιλογών τους.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη στο «Αbola.gr»:

«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και απ’ όσα έχω μάθει μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Το γεγονός θα κοντραριστούμε με μία ομάδα της κατηγορίας μας, που διαθέτει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, όπως τον κύριο Ανδρέα Μαντζούνη και ένα πολύ καλό συγκρότημα, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητές μας. Νομίζω ότι αποτελεί μία εξαιρετική πρόβα ενόψει πρωταθλήματος. 

Παρά τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουμε, θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα η πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου δεν αποτελεί αυτοσκοπό, όμως εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Επίσης θα έχω τη δυνατότητα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας, ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους»

Με τρεις αισθητές ελλείψεις

 

Με σημαντικές απουσίες στην σύνθεσή τους θα παραταχθούν τα Βριλήσσια απέναντι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις πολύτιμες υπηρεσίες των Γιώργου Καγιώργη, Ηλία Γκίζη, οι οποίοι απουσιάζουν λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, όπως επίσης και στον Γιώργο Κουφή, που υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα κι αρκείται σε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Related posts

Φιλίππου: «Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές μου»

Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να δείξουμε την ανάλογη προσοχή»