free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ιδανική αρχή για την ΑΕΚ, 2-0 τη Λαμία

Η ΑΕΚ, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, επικράτησε 2-0 της Λαμίας στη Ριζούπολη και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, στέλνοντας μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τρεις ημέρες μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ υποδέχθηκε, αυτή τη φορά, τη Λαμία στη Ριζούπολη για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “κιτρινόμαυροι”, παρότι είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, κατάφεραν να επικρατήσουν 2-0 και να αρχίσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Με πρωταγωνιστές, για δεύτερο σερί παιχνίδι, τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μάρκο Λιβάγια, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (24/09, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Με μπροστάρη τον Λιβάγια
Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, μέχρι στιγμής. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έκανε ντεμπούτο κάτω απ’ τα γκολπόστ, οι Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς, Βινίσιους ήταν η τετράδα στην άμυνα, ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο αποτέλεσαν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ο Τάσος Μπακασέτας είχε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω απ’ τον Μάρκο Λιβάγια, ενώ οι Άρνορ Τρίστασον και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιλέχθηκαν για τα “φτερά” της επίθεσης.

Απ’ την άλλη πλευρά, κι ο Μπάμπης Τέννες προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Βαγγέλης Πίτκας φόρεσε τα γάντια του βασικού, οι Κουτρομάνος, Παπαργυρίου ήταν οι δύο μπακ, ενώ ο Κουκόλης με τον Παντελιάδη ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, οι Αναστασόπουλος και Μπουλούλης είχαν -κυρίως- ανασταλτικά καθήκοντα, με τους Λινάρδο, Καραγιάννη και Φράγκο να κινούνται πίσω απ’ τον μοναδικό προωθημένο, Πατρίκ Βουό.

Γήπεδο: Ριζούπολη
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας
Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Κοντζίας (Πειραιά)
4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (81′ Γιαννούτσος), Βινίσιους, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (69′ Αραούχο), Τσίστασον, Χριστοδουλόπουλος (61′ Μάνταλος), Λιβάγια.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (65′ Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Λινάρδος (57′ Κρισάντους), Καραγιάννης, Βουό (63′ Ντ’ Ακόλ).

Γκολ: 49′ πεν. Χριστοδουλόπουλος, 80′ Μάνταλος
Κάρτες: 4′ Βινίσιους, 29′ Τζανετόπουλος, 78′ Λιβάγια / 34′ Αναστασόπουλος, 50′ Παπαργυρίου, 66′ Μπουλούλης, 79′ Φράγκος

Πηγή: 4news.gr

[iframe frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″ src=”//www.dailymotion.com/embed/video/x61fbim” allowfullscreen ]
Lazaros Christodoulopoulos GOAL HD – AEK Athens… από taraskorytko1

Related posts

Βήμα πρόκρισης ο Πλατανιάς, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Abola Newsroom

Πρεμιέρα με νίκη για την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας!

Abola Newsroom

Κύπελλο Ελλάδας: Ξάνθη-ΟΦΗ 1-0 με αυτογκόλ

Abola Newsroom