free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Με πολύ σεβασμό κόντρα στον Γκυζιακό»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης της πρεμιέρας απέναντι στον Γκυζιακό αναφέρθηεκ ο τενχικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας (φωτό)

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία του ΠΑΣ Γαλάτσι, ενόψιει της αυριανής πρεμέρα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ κόντρα στον Γκυζιακό. 

Άπαντες στο φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό , ώστε η ομάδα να ξεκινήσει το «δεξί» τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και παράλληλα να εκμεταλλευτεί στο έπαρο τον παράγοντα έδρα κόντρα σε μία ομάδα, η οποία επανήλθε δριμύτερη στην κατηγορία μετά τον προπέρσινο υποβιβασμό της. 

Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας μιλώντας στο «Αbola.gr» θέλησε να δώσει το δικό του χαρακτηριστικό στίγμα για τις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει η αναμέτρηση της πρεμιέρας, κάνοντας πρώτα μία μίνι αναφορά στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Άγιαξ Ταύρου: 

«Την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Άγιαξ Ταύρου την αντιμετωπίσαμε ως ένα δυνατό επίσημο φιλικό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με πολούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που έχουν να επιδείξουν παραστάσεις από αγώνες ανώτερων κατηγοριών. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στον Γκυζιακό. Αντιμετωπίζουμε μία νεοφώτιστη και ιδιαίτερα ενθουσιώδη ομάδα, την οποία γνωρίζω πολύ καλά . Θα υποδεχθούμε τον προσεχή μας αντίπαλο με πολύ σοβασμό και θα χριαστεί να παρουσιάστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο, ώστε να ξεκινήσουμε τον φετινο μαραθώνιο με νίκη. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές υγεία και να γίνει ένα όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα».

 

Μαζικές επιστροφές 

Με σαφως ενισχυμένη σύνθεση συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γαλάτσι κόντρα στον Γκυζιακό. Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας με ιδιαίτερη ιανοποίηση διαπιστώνει ότι θα μπορεί βάσιμα να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών. 

Ο λόγος για τους Εμίλιο Ντόναλντ, Μιχάλη Ευαγγέλου και Παναγιώτη Κοσκινά. Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Ευαγγέλου ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας με την φαρυγγίτιδα. Τέλος, ο Κοσκινάς εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

Related posts

Σπυράκης: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Ομάδα με δυναμική και πλούσιο ρόστερ ο Άγιος Δημήτριος»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Μας επηρέασε η καθυστερημένη έναρξη»

Kώστας Παλαιολόγος