free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να ξεκινήσουμε όσο πιο αισιόδοξα γίνεται!»

Το σύνθημα για μία επιτυχημένη πρεμιέρα σοτ νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας έδωσε ο τεχνικός της νεοφώτιστης Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

  

Με την αισιοδοξία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από την περυσινή εκπληκτική κι απόλυτη πορεία των  24 νικών σε ισάρθμες αναμετρήσεις, οι οποίες της χάρισαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, αλλά και με……φόρα από την πρόκρισή τη στον θεσμό του Κυπέλλου σε βάρος ττης δυνατής Κοψαχείλας, η Κηπούπολη ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ. 

Οι νεοφώτιστοι ξεκινούν την φετινή τους πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ με δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στα ιδιαίτερα φιλόδοξα Βριλήσσια, τα οποία προχώρησαν σε σειρά σημαντικών μεταγραφών το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου  με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εξέφρασε την επιθυμία του για μία θετική πορεία στο νέο πρωτάθλημα: 

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα με μία πολύ δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε μία αρκετά καλή, φιλόδοξη κι οργανωμένη ομάδα, η οποία χρειάζεται πολύ προσοχή, ιδιαίτερα στη έδρα της 

Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε όσο πιο αισιόδοξα γίνεται και να δείξουμε τί μπορούμε να πετύχουμε. Είμαστε σε πολύ καλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και η αίσθησή μου είναι ότι μπορούμε να πετύχουμε μία αξιόλογη πορεία» 

«Αγκάθι» για τον Δημήτρη Φιλίππου αποτελεί η απουσία των τραυματιών Παναγιώτη Λαγού και Θοδωρή Νομικού, οι οποίοι βρίσκοντια στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Related posts

Καπράλος: «Δυσκολοκατάβλητη η Αλσούπολη»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Συγχαρητήρια σε Ελπίδα και διαιτησία

abola10

Ο ΓΣ Καισαριανής 2-1 στο Γαλάτσι

Abola Team