free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»

Στον μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας των παικτών του για την πρεμιέρα κόντρα στην Κηπούπολη, στάθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Με την καλύτερη δυνατή ψχολογία και με την έκδηλη την πίστη για μία θετική πορεία στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, ρίχνοντια τα Βριλήσσια στην μάχη του νέου πρωταθλήματος. 

Η πρεμιέρα βρίσκει τους «κυανόλευκους» να φιλοξενούν τη νεοφώτιστη και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Κηπούπολης και επιθυμούν όσο τίποτερ άλλο να πραγατοποιήσουν το καλύτερο δυνατό ξεκόμημα στην νέα αγωνιστική  σεζόν 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη στο «Αbola.gr» 

«Ξεκινάμε με πολλή πίστη κι αισιοδοξία τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα,. Μα ας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα, αφού αντιμετωπίζουμε μία ομάδα νεοφώτιστη, όπως η Κηπούπολη, η οποία όμως προέρχεται από ένα νικηφόρο σερι 24 νικών στο προηγούμενο πρωτάθλημα, αλλά και από δύο συνεχόμενες προκρίσεις για τον θεσμό του Κυπέλλου και μοιραία θα έχει πολύ καλή ψυχολογία. Κάθε πρεμιέρα έχει ιδιαιτερότητες και κρύβει κινδύνους, ΄μως εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο πιο δυνατοί γίνετια και να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα» 

 

Χωρίς τον Κιρκιλή 

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Κιρκιλή θα στερηθούν στα Βριλήσσια για τις ανάγκες της αναμέτρησης της πρεμιέρας με την Κηπούπολη. Ο δυναμικός δεξιός χαφ υποφέρει από ενοχλήσεις στον λαγωνοψωϊτη και θα μείνει εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας

Στον αντίποδα, επανέρχονται οι Γιώργος Καγιώργης και Ηλίας Γκίζης, οι οποίοι απείχαν από τις εκδηλώσεις της ομάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Κολωνό»

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκος Δημόπουλος: Ο Εθνικός Αστέρας γυρίζει σελίδα

Τάσος Ζαφειρίου