free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ανακοίνωση από το Νέο Ικόνιο για το μεγάλο άλμα του νεαρού άσου Γ. Χονδρουδάκη στον Ολυμπιακό

Το Νέο Ικόνιο έκανε την εξής ανακοίνωση:

Καλή επιτυχία………               

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, αλλά η επιτυχία ξεκινάει από τη σύνθεση ξεχωριστών προσωπικοτήτων.                 

Σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία και στην λειτουργία του συλλόγου μας είναι η προσωπική επιτυχία ενός αθλητή που ξεκίνησε και εξελίχθηκε από τις ακαδημίες μας και έκανε το μεγάλο άλμα για τον Ολυμπιακό.     

Ο Γιώργος Χονδρουδάκης ο οποίος την τελευταία χρονιά σε ηλικία 16   ετών   αγωνίστηκε   με   πολύ   καλές   εμφανίσεις   στην   ομάδα   του Κερατσινίου επιλέχθηκε από το τεχνικό τμήμα του Ολυμπιακού για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κ20 και με προοπτική πολύ σύντομα να στελεχώσει την πρώτη ομάδα.     

Ο Γιώργος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η ομάδα μας, είναι ίσως ο νεαρότερος αθλητής που ξεκίνησε σε ηλικία 3,5ετών να παίζει στις ακαδημίες μας και όλα αυτά τα χρόνια έκανε βήμα -βήμα την εξέλιξη του από τα αστεράκια ως την αντρική μας.     

Στο πρόσωπο του Γιώργου καθρεφτίζεται μια συνεχής προσπάθεια που θέλει “το ποδόσφαιρο να γίνεται τρόπος ζωής ” για έναν αθλητή, για τους συμπαίκτες του, για τους προπονητές του, για όλους !!!    Η μεγάλη οικογένεια του Ικονίου θέλουμε να δώσουμε πολλές ευχές σε αυτό το παιδί, να είναι πάντα δυνατός στο γήπεδο και στη ζωή, να βγαίνει νικητής και να επιτυγχάνει όλους τους στόχους που θέλει!!!

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (13/1 και 14/1) στον Πειραιά

Abola Team 3

Κύπελλο Πειραιά: «Ισχνό» προβάδισμα για Αμπελακιακό

Nάσος Φακίδης

Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Πειραιά-Ο αριθμός των παικτών που δικαιούται να έχει κάθε ομάδα-Τι ισχύει για τις αποδεσμεύσεις

Abola Team 3