free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Στην αγωνιστική συνέπεια των παικτών του επικεντρώθηκε ο προπονητής της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος.

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής παρουσίασε η ΑΕ Μεταμόρφωσης στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην Λυκόβρυση.  

Απένανιτ σε μία από τις πλέον παραδοαικές «δυνάμεις» της κατηγορίας, οι νεοφώτιστοι παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί , αναδεικνύοντας πτυχές της εξαιρετικής δουλειάς που έχει προηγηθεί από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε αντίπαλο. 

Ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες του προσέγγισαν την αναμέτρηση εμ την ομάδα του Γαλατσίου , άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή του συλλόγου Βαγγέλη Λύγκο, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνισιτκή συνέπεια και την συγκέντρωση, που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Θεωρώ ότι καθαρά από ατυχία δεν ξεκινήσαμε το νέο πρωτάθλημα με νίκη, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και πάλι αυτό το αποτελέσμα, εκτιμώ ότι θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει και ηαίσθησή μου είναι ότι έχουμε τα φόντα να πετύχουμε μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο νέο πρωτάθλημα»

 

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού»

Kώστας Παλαιολόγος

Λύση συνεργασίας με Δρόσο και Τσαγκάρη

Ρένος Γιαμπουράς

8×8 ο Βύρωνας

Παντελίδης Mάνος