free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο Κερατσίνι ο Γιακούπι

Την ένταξη του 27χρονου ακραίου εξτρέμ ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι», οι οποίοι συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση.

 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτο το Κερατσίνι, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεω στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  

Η διοίκηση του Αντώνη Αραβαντινού μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρηε στη απόκτηση του 27χρονου ακραίου χαφ Βαγγέλη Γιακούπι, ο ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμοεργαλείο για το νεοφώτιστο συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα. 

Αναλυτικά: 

«Ο ΑΠΟ Κερατσίνι καλωσορίζει στην οικογένεια του, τον ποδοσφαιριστή  Βαγγέλη Γιακούπι. 

Ο 27 χρονος ακραίος χαφ, έχει αγωνιστεί ,μεταξύ άλλων σε Ηφαιστο Περιστερίου, Ιωνικό,Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, στο Κυπριακό Πρωτάθλημα και πρόκειται για παίκτη με σπουδαίες εμπειρίες. 

Ο Βαγγέλης Γιακούπι, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τους “Ροσονέρι” ,τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα μου και θεωρώ ότι το Κερατσίνι  είναι ιδανική περίπτωση.  Εχω διαπιστώσει τον καιρό που είμαι εδώ ότι η ομάδα είναι μία οικογένεια  και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από κει και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Πρόεδρο της ομάδας κο Αραβαντινό, όσο για τον κόουτς κο Σπάθα, για την εμπιστοσύνη»

 

Related posts

Ο Δημουλιάς νέος γυμναστής τερματοφυλάκων του Παλληνιακού

Abola Team 2

Εν αναμονή των εξελίξεων στον ΠΟΑ μετά τη νηνεμία

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η κλήρωση του Κυπέλλου

abola10