free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

“Μεγάλη η ανυπομονησία μας” δηλώνουν Β. Σπάθας και Σπ. Παπασπύρος στο Κερατσίνι ενόψει της πρεμιέρας με Ιάλυσο

Το παιχνίδι με τον Ιάλυσο αποτελεί την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, στην επιστροφή της ομάδας του Κερατσινίου μετά από 14 χρόνια στην Γ Εθνική κατηγορία .

Μία αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο “Παναγιώτης Σαλπέας” και θα μεταδοθεί από το Sportal tv , το Σάββατο στις 16.00 το απόγευμα.

Στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας μας κος Βασίλης Σπάθας και ο αμυντικός μέσος, Σπύρος Παπασπύρος.

Βασίλης Σπάθας

Εμείς είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για εμάς καθώς είναι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας.

Για το πως περιμένει τον αντίπαλο : Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς ο Ιάλυσος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και έμπειρη απο την κατηγορία. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Για το ποιά είναι η κατάσταση των παικτών: Θα ευχόμασταν ο αγώνας ήταν …χτες. Είναι μεγάλη η ανυπομονησία μας για το παιχνίδι αυτό και ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς.

Σπύρος Παπασπύρος

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι η πρεμιέρα και κανείς δεν μπορεί να πει αν ήμαστε το φαβορί ή το αουτσάιντερ. Θα είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο ματς, εμείς θα δώσουμε το 100% και ευελπιστούμε να έρθει η νίκη την πρώτη αγωνιστική.

Για την ιδιαίτερότητα της πρεμιέρας: Ολες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, είτε είναι εκτός ,είτε είναι εντός . Κρύβουν εκπλήξεις γιατί ο ένας αντίπαλος δεν γνωρίζει τον άλλο, εμείς ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τον αντίπαλο: Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες , είναι γνώστης της κατηγορίας . Είναι ένα ματς που θα είναι στα ίδια, θα κριθεί στη δύναμη και ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι νικητές.

Related posts

Στο 0-0 παρέμειναν Αγ. Ιερόθεος και Ιωνικός

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα 7-8/1/23

Abola Newsroom

Συμφωνία με Αγ. Αναργύρους ο Κουμπαρούλης

Abola Team 3