free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον Κεραμεικό»

Στον βαθμό δυσκολίας της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κεραμεικό στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Αποφασισμένοι για την πρώτη τους νίκη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται στον Απόλλωνα Χαλανδρίου ενόψει της σαββατιάτικης κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κεραμεικό.

 Άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο φέρονται να έχουν συναισθανθεί τη σπουδαιότητα του αγώνα, ο οποίος κρύβει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τονκαλύτερό τους εαυτό προσβλέποντας στην παρθενική τους νίκη. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Βλάχου:

«Πάμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, όπου προσβλέπουμε στην πρώτη μας νίκη στο νέο πρωτάθλημα, έπειτα την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στα Ιλίσια 2004. Αντιμετωπίζουμε μία νεοφώτιστη ομάδα, όπως είναι ο Κεραμεικός, ο οποίος θα κληθεί να δώσει το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του και το συγκεκριμένο στοιχείο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερες ιδιαιτερότητες. Θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και υψηλό βαθμό προσήλωσης, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε». 

Γυρίζει ο Παναγιώτου 

Με νέο πρόσωπο τον Αλέξανδρο Παναγιώτου στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο πόλλων Χαλανδρίου απέναντις τον Κεραμεικό. Ο δυναμικός παίκτης ξεπέρασε το τραυαμτιμσό του κι επανεντάχθηκε στα πλάαν της τεχνικής ηγεσίας για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Αντίθετα, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Κώστας Τσάλος και Βασίλης Κούκος, οι οποίοι βρίσκονται στο τλεικό στάδιο της αποθεραπείας τους.,

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Να πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκει»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Στέλλας συνεργάτης του Μπουγά στα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή στις νίκες ο ΑΟ Ιλίου

Abola Newsroom