free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Μόνο νίκη με Αρμενική»

Το στίγμα του για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμενική, έδωσε ο προπονητής της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Ιστορικής σημασίας κρίνεται για την Κηπούποιλη η κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Αρμενική. Αυτό διότι, η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων θα δώσει το πρώτη της εντός έδρας παιχνίδι στην Β’ Κατηγορία μετά την περυσινή της άνοδο, που συνδυάστηκε με το ρεκόρ του απόλυτου 24 νικών! 

Επίσημος προσκεκκλημένος η Αρμενική, μία ομάδα ιστορική και αρκετά παραδοσιακή. Με τον τεχνικό των νεοφώτιστων Δημήτρη Φιλίππου να δίνει το δικό του στίγμα μιλώντας στο «Αbola.gr» 

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Όλη μας η προσοχή έχει επικεντρωθεί στη αναμέτρηση με την Αρμενική, μία δύσκολη και ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος, αφού αποσκοπούμε σε μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα, όπου μετέχουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Κηπούπολης, ο οποίος στάθηκε και στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Φωστήρα: 

«Είχαμε την ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητές μας. Παλέψαμε μέχρι ενός σημείου, όμως η προσοχή μας πλέον έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Αρμενική».

 

  

 

 

Related posts

«Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Παπακώστας από τα Μελίσσια

Abola Team 3

Μίτροβιτς: «Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου»

Kώστας Παλαιολόγος