free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Ακόμη ψάχνουμε τα πατήματά μας»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του ακόμη βρίσκεται σε περίοδο ριζικής αναδόμησης στάθηκε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Σε στάδιο διαρκούς αναδόμησης βρίσκεται η Αγία Ελεούσα και αυτό μπορούν να το αντιληφθούν όλοι όσοι ασχολούντια σε καθημερινή βάση με τα δρώμενα του άλλοτε κραταιού συλλόγου. Οι«κυανόελυκοι» επιδιώκουν να βρουν την απαριτούμενη ομοιογένεια, αλλά παράλληλα και να χτίσουν τις υγιείς καις τέρες βάσεις πάνω στις οποίες θα δομηθεί το οικοδόμημα της νέας αγωνιστικής πειρόδου. Κάτω από αυτό το πλαίσιο αντιμετωπίζουν στην ομάδα των δυτικών προαστίων την αναμέτρηση με τον Κολωνό, αλλά και τα αμέσως επόμενα ματς που ακολουθούν: 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάκη Γιαννόπουλου: 

«Η αλήθεια είναι ότι ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας. Είμαστε μία ολοκαίνουρια ομάδα, που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ριζικής αναδόμησης. Κάτω από αυτό το πλαίσιο θα προσεγγίσουμε την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Κολωνό, αλλά και τα επόμενα πέντε -έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Χωρίς υπεροβολή, βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, με σκοπό να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα διακρίνεται για μία ξεκάθαρη φιλοσοφία και τα αποτελέσματα της δουλειάς θα φανούν μετά από ένα δίμηνο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουμε κοινή γραμμή πλεύσης και δουλεύουμε συστηματικά, ώστε να φτιάξουμε ένα υγιές και φιλόδοξο σύνολο» 

Μοναδική απουσία για τον τεχνικό Τάκη Γιαννόπουλο αποτελεί ο τραυματίας Βασίλης Μιχαήλ, ο οποίς αντιμετωπίζει θλάση.

 

 

 

 

Related posts

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΥ 1-1: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Γιάννης Μελίτας

Λαζάρου:”Λογικό να είμαστε το αουτσάιντερ”

abola10

Γκοβερίνος: «Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος