free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Φαβορί ο Άγιος Δημήτριος, αλλά θα παλέψουμε»

Την  άποψη ότι η ομάδα του μπορεί να παλέψει στα ίσια για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιο Δημήτριο, εξέφρασε ο τεχνικός της Θύελλας Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Αποφασισμένοι να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να πιστοποιήσουν ότι αποτελούν ένα σύνολο ικανό να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, αντιμετωπίζουν στο στρατόπεδο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου το τοπικό ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο.

Άπαντες στο στρατόπεδο της Θύελλας αντιμετωπίζουν την εν λόγω αναμέτρηση με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα και με «όπλο» την εξαιρετική ψυχολογική τόνωση, που τους έδωσε η νίκη της πρεμιέρας επί του Καλαμακίου με 2-0  δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άκρως χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Ανδρέα Μανζτούνη:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα, Πρόκειται  για ένα γειτονικό ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες. Σαφέστατα ο Άγιος Δημήτριος είναι το λογικό φαβορί, αφού έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και παράλληλα είναι μία από τις πιο οργανωμένες, δυνατές και παραδοσιακές ομάδες του χώρου. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε να αναδείξουμε στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου ένα δείγμα των αρετών που μας χαρακτηρίζουν ως σύνολο και να δείξουμε τί μπορούμε να πετύχουμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Θέλουμε πολύ την νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

Abola Team

Ιωάννου: «Με το ίδιο σκεπτικό κόντρα στην Λαύρα»

Kώστας Παλαιολόγος