free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

 

Την τρίτη του διαδοχική νίκη και μάλιστα με το ίδο ακριβώς σκορ (1-0) πανηγύρισε ο Ήφαιστος Περιστερίου με τον θρίαμβό του επί της Δόξας Βύρωνα. 

Απέναντι στο φιλόδοξο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων οι «ροσονέρι» εμφάνισαν για ακόμη μία φορά δείγματα πολύ σπουδαίας ομάδας, με κυριότερο όλων την ομαλή μετάβαση από άμυνα σε επίθεση , αλλά και τις μικρές αποστάσεις μεταξύ και των τριών γραμμών. 

Ο αρχιτέκτονας αυτόύ του ονειρεικού ξεκινήματος, που έχει φέρει τον Ήφαιστο Περιστερίου στην κορυφή του πρώοτυ ομίλου της Α’ Κατηγορίας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εμφάνιση και την συνέπεια των ποδοσφαιριστών μου οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων! Σε ακόμη ένα παιχνίδι κερδίσαμε με το ίδιο ακριβώς σκορ κι αυτό λέει πάρα πολλά για την αμυντική μας λειοτουργία, Στο πρώτο ημίχορνο ήμασταν η ομάδα που έχασε πλλές και σημαντικές ευκαιρίες, πετύχαμε το γκολ, ενώ θα μπορύσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλα τέρματα, αλλά πέσαμε πάνω σ’ έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα., Στο δεύτερο μέρος λίγο οι αλλαγές έριξαν το ρυθμό, όμως δεν κινδυνεύσαμε, αφού λειτούργησαν άψογα οι γραμμές μας.  Θέλουμε να κάνουμε κάστρο την έδρα μας και αυτό μέχρι στιγμής το έχουμε πετύχει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θόδωρου Τρανού, για να προσθέσει: 

«Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην μάχη Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την Τερψιθέα, όπου σκέφτομαι να προχωρήσω σε ορισμένες ακόμη αλλαγές, ενώ ακολουθεί για εμάς ακόμη ένα πολύ δύσκολο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Αγία Παρασκευή»

 

 

 

 

 

Related posts

Έναρξη προετοιμασίας για το Χαϊδάρι στις 6/8 και επίσημο Δελτίο Τύπου

Abola Team 2

Σταμπουλίδης: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρουφ-Μικρασιατικός 4-2

Abola Team 3