free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε»

Στην ανάγκη οι παίκτες του να πεισμώσουν και να αντιδράοσυν άμεσα, μετά από τις τρεις ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

Την τρίτη του διαδοχική ήττα και μάλιστα στις καθυστέρησεις στο φετινό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ γνώρισε ο Μικρασιατικός στην αναμέτρηση με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. 

Απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων οι Καισαριανιώτες εάν και είχαν τον έλεγχο της αναμέτησης, δέχθηκαν το γκολ, που έκρινε το παιχνίδι με τον Αλέξη Κακλαμάνο να γράφει το 3-2 στις καθυστερήσεις 

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με τον ίδιο σαδιστικό τρόπο δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από τον τεχνικό του Μικρασιατικού Κώστα Σταμπουλίδη: 

«Σίγουρα μας ενοχλεί πολύ ο τρόπος για τον οποίο χάνουμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό θα πρέπει να μας πεισμώσει και να δείχνουμε ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση κι αποφασιστικότητα μην επιτρέποντας στους αντιπα΄λους μα να διεκδικήσουν τη νίκη. Οφείλουμε να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα που θα μας δώσουν τη δυαντότητα να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Σταμπουλίδη, για να προσθέσει: 

«Πλέον η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης απέναντι στου Τράχωνες, αλλά και το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕ Ηρακλείου. Παιχνίδια  απεναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους, ωστόσο, οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσοχή. Υπάρχει πίστη και νομίζω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας».

 

 

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε ο Μαγαλιός στην Προεδρία της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος

Έκανε το «μπαμ» με Ζουμπουνέλη η Α.Ε. Ηρακλείου!

Kώστας Παλαιολόγος