free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Μας κόστισαν οι απουσίες»

Στην απουσία ορισμένων σημαντικών μονάδων απέδωσε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης τα αίτια της ήττας από την Ελευθερούπολη.

 

 

Στην πρώτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου τη Β’ ΕΠΣΑ υποχρεώθηκαν τα Βριλήσσια, χάνοντας με 3-0 από την πολύ δυνατή Ελευθερούπολη.

Αποτέλεσμα το οποίο έριξε την ομάδα των βορείων προαστίων χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης μιλώντας στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε στις αιτίες που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα:

«Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες του ομίλου μας, όπως είναι η Ελευθερούπολη, όμως μα κόστισαν οι πολλές και σημαντικές απουσίες.. Συνεχίζουμε όμως και προχωράμε, Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο περχόμενο δύσκολο ματς που μας περιμένει κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας, όπου θα κυνηγήσουμε την πρώτη μας φετινή νίκη»

 

Χτύπησε στο γόνατο ο Κουφής

Ο τραυματισμός του Γιώργου Κουφή ήρθε να προσδώσει ακόμη μεγσαλύτερο προβληματισμό στο στρατόπεδο της ομάδας των Βριλησσίων Κι αυτό γιατί, ο νεοφερμένος φορ αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο. Ο 25χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας και θα αναδείξουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή των Γιώργου και Μάριου Καγιώργη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Όπως φυσικά το ίδιο αφορά καις την περίπτωση του Παναγιώτη Κιρκιλή. 

 

Related posts

Ποσειδώνας Γλυφάδας – Χρυσούπολη 1-1

Βασίλης Θεόκλητος

Μπουγάς: «Κομβικό το παιχνίδι με Αρμενική»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Κλείσαμε ιδανικά τη χρονιά!»

Kώστας Παλαιολόγος