free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Κλείσαμε ιδανικά τη χρονιά!»

Τη  ευτυχία του για το θριαμβευτικό 4-0 επί της Λαύρας Αργυρούπολης εξέφρασε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

Με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο ολοκλήρωσαν τα Βριλήσσια τις επίσημες υποχρεώσεις τους για το 2017 συντρίβοντας με 4-0 τη αξιόμαχη Λαύρα Αργυρούπολης.

Ένα αποτέλεσμα ήρθε ως επιστέγασμα της αξιοπρόσκετης δουλειάς που γίνεται στην ομάδα των βορείων προαστίων σε όλους τους τομείς, με τους ποδοσφαιριστές να επιδεικνύουν ένα μέρος των φοβερών τους δυνατοτήτων.

 Παράλληλα με αυτή την νίκη τα Βριλήσσια αναρριχήθηκαν στην άκρως τιμητική τέταρτη θέση του ιδιαίτερα συναρπαστικού δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 28 βαθμούς, γεγονός το οποίο τους επιτρέπει να ατενίζουν την συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χζαραλαμπίδη:

 «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός ιδιαίτερα αξιόμαχου αντιπάλου, όπως είναι η Λαύρα Αργυρούπολης. Η έκταση του σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, δεοδμένου ότι στο μεγαλύτερο διάστημα η αντίπαλός μας , μας δυσκόλεψε αρκετά και απέδειξε ότι η μέχρι τώρα της πορεία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κλείσαμε ιδανικά τη χρονιά, αφού καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία, η οποία έρχεται να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική τόνωση για την κρίσιμη συνέχεια» ήτα το αρχικ΄σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή των Βριλησσίων, για να προσθέσει: 

«Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και το πρώτο γκολ ουσιαστικά μας απελευθέρωσε. Βρήκαμε κενούς χώρους και δημιουργήσαμε φάσεις, για να φτάσει ο δείκτης του σκορ σε αυτά τα επίπεδα»

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Πολύ καθοριστικό το παιχνίδι με Νεοπεντελικό»

Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση χιαστών ο Μουσούρης

Παπαζαφειρόπουλος: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος