free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Πολύ καθοριστικό το παιχνίδι με Νεοπεντελικό»

Στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τον Νεοπεντελικό, αναφέρθηκε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Τα … ρέστα του για επιστροφή στις νίκες καλείται να παίξει ο Αστέρας Ζωγράφου στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Νεοπεντελικό, ώστε να διατηρήσει ακλόνητες τις ελπίδες του για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την ήττα από τον ΠΟΨ με 2-1, δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, απέναντι σε μία ομάδα η οποία με τη σειρά της παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής.

Κάτι το οποίο τονίζει με δηλώσεις του στο «Abola.gr» ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς:

«Αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Νεοπεντελικός, η οποία από την πλευρά της μάχεται για την παραμονή της. Πρόκειται για ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ τους βαθμούς, τόσο εμείς, όσο κι οι αντίπαλοί μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να φθάσουμε στην νίκη, που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε ακλόνητες τις ελπίδες μας για την άνοδο. Μετέχουμε σ’ έναν όμιλο, όπου καμία ομάδα δνε είναι αδιάφορη κι όλοι παλεύουν με αρκετές πιθανότητές για την επίτευξη των στόχων που έοχυν θέσει. Η αίσθησή μου είναι ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος τόσο για τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, όσο και γι’ αυτές της σωτηρίας»

 

Νοκ άουτ Μαρκεζίνης και Μπεθάνης

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Πέτρου Μαρκεζίνη και Σωτήρη Μπεθάνη θα στερηθεί ο Πέτρος Σομπότοβιτς στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Νεοπεντελικό.Οι δύο προαναφερθέντες παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα, αφού εξακολουθούν να κάνου πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Βασίλη Ευθυμίου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

 

Related posts

Φιλίππου: «Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Χαραλαμπίδης: «Να κλείσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας»