free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Να βγάλουμε ποδοσφαιρικό εγωϊσμό»

Στους τομείς που θα επιτρέψουν στην ομάδα του να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες νίκης κόντρα στον Προμηθέα, στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ παρουσιάζονται στον Αστέρα Χαϊδαρίου για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Προμηθέα.

Άπαντες στο στρατόπεδο του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων επιχειρούν να διαγράψουν από την μνήμη τους το τρόπο με τον οποί οδηγήθηκαν στην εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕ Περιστερίου με 3-2 και στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στη σαββατιάτικη πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βασίλη Τσιάκαλου: 

«Όλη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ανάγκες του αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον Προμηθέα. Έχουμε διαγνώσει τις αδυναμίες μας και με σκληρή δουλειά θα επιχιρήσουμε να εμφανίσουμε τα δείγματα γραφής της δουλειάς μας. Αναζητούμε όσο τίποτε άλλο μία νίκη, που θα μας ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕ Περιστερίου και κυρίως τον τρόπομε τον οποίο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως είναι να βγάλουμε ποδοσφαιρικό εγωϊσμό»

 

«Καρέ» απουσιών 

Με αισθητές ελλείψεις στην σύνθεσή το προβλέπεται να παραταχθεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου κόντρα στον Προμηθέα.

Ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μιχάλη Βασιλικού, Γιάννη Κατσέλη, Γιώργου Δημακόπουλου και Θοδωρή Λιβάνιου, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας τους. Αντίθετα, νέο πρόσωπο θα αποτελέσει ο Θανάσης Καραγιώργος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

 

 

 

 

 

Related posts

Αλέξης Μανώλαρος: “Σύντομα και στην Α’ ΕΠΣΑ ο Κεραμεικός”

Abola Team 3

Παραίτηση Πανόπουλου στο Φωστήρα Καισαριανής

Abola Team

«Έφυγε» ένας καλός άνθρωπος, «έφυγε» ένας κύριος…

abola10