free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι Ιωνικός-Εθνικός

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι είχε το πρόγραμμα για τον Ιωνικό, ο οποίος μετά την ήττα από την Προοδευτική στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, φιλοξενούσε τον Εθνικό.

Οι Πειραιώτες, είναι το μεγάλο φαβορί για την κορυφή του ομίλου τους, όμως στη Νεάπολη… κόλλησαν στο μηδέν!

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις στις δύο εστίες, Ιωνικός και Εθνικός έληξαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να καταφέρνουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Εθνικού. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη. Το 0-0 έμεινε με τον Ιωνικό να παίρνει τον πρώτο του βαθμό και τον Εθνικό να πηγαίνει πλέον στο επόμενο ντέρμπι με την Προοδευτική, με 4 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Κουρεπίνης, Παντελίδης, Δημακάκος (46′ λ.τρ. Πουλάκης), Κορνέζος, Κωστούλας, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Νικολέτος (71′ Γεωργόπουλος), Ζαγοριανός, Ρόβας (85′ Μανωλιάς), Σικαλιάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θυμιος Γεωργουλης) Σικαλιάς, Στασινός, Γερολυμος, Κρητικος, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Μισέλ, Λεωνιδόπουλος, Κατσικοκέρης (40′ λ.τρ. Καραλής), Μακρυγιάννης (77′ Κομνηνός), Μάναλης.

Πηγή: gazzetta

Related posts

Κερμενίδη και Αθανασόπουλο “βλέπει” στην Παλαιόχωρα ο Μαγκαφίνης

Abola Team 2

«Βόμβα» μεγατόνων με Πατσατζόγλου ο Άγιος Ιερόθεος!

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Κρητικός ανέλαβε τα ηνία στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team