free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 έμειναν Ηλυσιακός και Ηρόδοτος

Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής ο Ηρόδοτος, ο οποίος μετά τη νίκη της πρεμιέρας, αναδείχθηκε ισόπαλος με την ομάδα του Ζωγράφου, αφήνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς στο Δημ. Αγίου Δημητρίου.

Στο πρώτο μέρος ο Ηρόδοτος απείλησε μόλις στο 6′ με σουτ του Γαρεφαλάκη που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κοντοπίδη, ενώ 18′ και πάλι με τον Γαρεφαλάκη προσπάθησε να απειλήσει ο Ηρόδοτος, όμως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ανακόπηκε από τους αμυντικούς του Ηλυσιακού.

 

Στο 26′ σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή καθώς υπήρξε τραυματισμός του Μωραΐτη ενώ νέα ευκαιρία για τον Ηρόδοτο στο 29′ με τον Ετόφ να σουτάρει και να μην σημαδεύει σωστά. Στο 33′ ο Μπαλάφας με κεφαλιά αστόχησε και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

 

Στην επανάληψη, στο 51′ και πάλι απείλησε ο Φουκαράκης, ενώ στο 58′ ο Ιωάννου έχασε σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 65′ ο Μωραΐτης αστόχησε με δυνατό σουτ, ενώ άστοχο ήταν ένα λεπτό αργότερα και το σουτ του Αργκιλέσι. Στο 69′ ο Φουκαράκης με κάθετη “έβγαλε” σε θέση βολής τον Ετόφ, όμως ο επιθετικός του Ηροδότου αστόχησε. Στο φινάλε και οι δύο ομάδες πίεσαν με μεγαλύτερη στιγμή μία κεφαλιά του Ιωάννου στο 85′ την οποία μπλόκαρε ο Κασμερίδης με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ηλυσιακός: Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τριανταφύλλου, Τσιτσάρης, Ιωάννου, Γκέζος, Σουλελές(82′ Χρήστου)

 

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης(70′ Παναγιωτάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης(70′ Παπαδάκης – 90′ Καραγκιόζι), Γαρεφαλάκης(86′ Καργιωτάκης), Ετόφ

 

Related posts

Κάλεσμα της Θύελλας Ραφήνας στους φίλους της ομάδας για το κρίσιμο ματς με Ταμυναϊκό

Abola Team 3

Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΟ: Χρηματική ποινή στο Κερατσίνι

Γιώργος Ανανίδας

Ευχαριστίες για τη φιλοξενία στο Λουτράκι το Κερατσίνι

Abola Team 3