free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Κάθε αγωνιστική ολοένα και καλύτεροι!»

Το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας έδωσε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από το εντυπωσιακό 4-0 επί του Παράδεισου Αμαρουσίου θα παραταχθεί η Θύελλα Αγίου Δημητρίου απέναντι στην Αναγέννση Πετρούπολης. 

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων διάγει ένα εξαιρετικό διάστημα αγωνιστικής φόρμας, γεγονός το οποίο έχει εκτοξεύσει στα καλύτερα δυνατά επίπεδα τον δείκτη αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναδεικνύουν ένα μέρος των αρετών τους στον αγωνιστικό χώρο,αλλά και  της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη και τους στενούς του συνεργάτες. 

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» συνιστά αυξημένη προσοχή στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση: 

«Προερχόμαστε από μία επιβλητική νίκη επί του Παράδεισου, αλλά και από ένα διάστημα πολύ καλής αποδοσης των τριων προηγούμενων αγώνων, στοιχείο το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ εμπεριστατωμένα, στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Αναγέννηση Πετρούπολης. 

Αυτό που προέχει για εμάς, είανι να παορυσιαζόμαστε σε κάθε αγωνισιτκή ολοένα και καλύτεροι, προσβλέποντας στην όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία. Αυτοσκοπός για εμάς δεν είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο θα κυνηγήσουμε τη διάκριση»

 

Στη Γερμανία ο Ρέτσος

 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μιχάλη Ρέτσου θα στερηθεί ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης στην κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πετρούπολης. 

Ο αδελφός του άλλοτε διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού και νυν παίκτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετέβη στην Γερμανία για ένα σημαντικό του ζήτημα και η επιστορφή του στην χώρα μας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή. Με την τεχνική ηγεσία να αναζητεί τρόπους να καλύψει το κενό, που έχει παρουσιαστεί.

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Ξένους διαιτητές και στα τοπικά!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχαριστίες από το Σύνδεσμο Προπονητών Αθήνας

abola10

«Έκλεισε» Κοντάκο η Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος