free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Αποφασισμένοι για ένα πραγματικό ντέρμπι»

Στις ιδιαιτερότητες της αανμέτρησης με τα Βριλήσσια αναφέρθηκε ο προπονητής των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

Με ακλόνητη την πίστη και με την ψυχολογία στα ύψη από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Μελισσίων με 1-0 θα υποδεχθούν τα Ιλίσια 2004 τα επικίνδυνα Βριλήσσια. 

Απέναντι στο φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων, στα Ιλίσια 2004 εκτιμούν ότι έχουν όλα τα φόντα να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πετύχουν ακ΄μη ένα σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει. 

Οι δηλώσεις του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Πάμε δυνατά και αποφασισμένοι για να αγωνιστούμε σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι. Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική εκτός έδρς νίκη κόντρα στα Μελίσσια και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, απεναντι σε μία πολύ δυνατή και παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας μας 

Αυτό που προέχει, είναι να φανούμε δυνατοί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την κατάκτηση των τριών βαθμών»

 

Επιστρέφουν Μεράγια και Πουρνάρας 

Με δύο σημαντικές προσθήκες στη σύνθεσή τους αναμένεται να παραταχθούν τα Ιλίσια 2004 απέναντι στα Βριλήσσια. 

Ο τεχνικός Περικλής Ππααζαφειρόπουλος θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει βάσιμα στις υπηρεσίες τόσο του Δημήτρη Μεράγια που ξεπέρασε το τίσμπημα στην γάμπα, όσο και του Δημήτρη Πουρνάρα, ο οποίος διευθέτησε τις επαγγελματικές του υποθέσεις και «φώναξε» ετοιμοπόλεμος.

Αντίθετα, τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Αχιλλέα ςΡόης, ενω΄ο Ντόνι συνεχίζει να απέχει από τις εκδηλώσεις του συλλόγου, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 

Related posts

Eπέστρεψε ο Κένταυρος Βριλησσίων!

abola10

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Δημητρίου για το απαράδεκτο γεγονός στην Ηλιούπολη

abola10

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Kώστας Παλαιολόγος