free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να είχαμε κερδίσει!»

Τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στους Τράχωνες εξέφρασε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Ένα μέρος της ποιότητάς του ανέδειξε στο τερέν το Παλαιό Φάληρο στην ισόπαλη εντός έδρας αναμέτρησή του με τους πρωτοπόρους Τράχωνες, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην πρώτη τους φετινή βαθμολογική απώλεια. 

Η νέα υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική παράσταση που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Γιάννη Γαζή:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κατά γενική ομολογία εξαιρετική εμφάνιση των παικτών μου. Απέναντι στην ομάδα που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, δείξαμε την ποιότητά μας και φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Προηγηθήκαμε, ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Θεωρώ ως κομβικό σημείο του αγώνα τη χαμένη ευκαιρία του Ντόνε στο 70’ Εάν σε εκείνο το χρονικό σημείο είχαμε ευτυχήσει να κάνουμε το 2-0, θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα μας ξέφευγε η νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Παλαιού Φαλήρου για να προσθέσει:

 Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Τερψιθέα όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

 

 

 

Related posts

Τζίτζης: «Ζούμε απιστευτες στιγμές!»

Kώστας Παλαιολόγος

Η… μεγάλη απόδραση των 11 της Αργυρούπολης!

abola10

Σμυρνής: «Νίκη με Κένταυρο για να αποκτήσουν αξία τα διπλά!»

Kώστας Παλαιολόγος