free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Ανατροπή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το Nomads

Σε μια προσπάθεια να δώσει μια ώθηση στην τηλεθέαση του Nomads, του ριάλιτι του ΑΝΤ1 που δεν έχει πετύχει την επιθυμητή τηλεθέαση παρά το υψηλό κόστος του, το κανάλι του Αμαρουσίου προχωρά σε μια αλλαγή στο πρόγραμμά του. 

 

 

Ο σταθμός αποφάσισε να προβάλει περισσότερο παρασκήνιο από το ριάλιτι, προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Αρχής γενομένης από σήμερα, το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού αλλάζει βγάζοντας στον αέρα την εκπομπή «Talking Nomads» με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θανάση Πασσά. 

Η εκπομπή προβάλλεται διαδικτυακά εδώ και καιρό αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να την εντάξουν στο καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμά τους.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι παρουσιαστές σχολιάζουν όσα έχουν γίνει την προηγούμενη μέρα στο ριάλιτι περιπέτειας, αλλά και θα αποκαλύπτουν ορισμένα που πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο βραδινό επεισόδιο.

 

Έτσι από σήμερα καθημερινά, στις 17:15, ο ΑΝΤ1 θα βγάζει το «Talking Nomads» όπου θα σχολιάζουν και θα αποκαλύπτουν πολλά από όσα συμβαίνουν στο νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων…

Μέσα από αυτή την κίνηση, το κανάλι θα προσπαθήσει να τονώσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, αλλά και να ενισχύσει το καθημερινό πρόγραμμά τους και στην απογευματινή ζώνη χρησιμοποιώντας το ριάλιτιτι περιπέτειας…

Related posts

Ευρωβόλεϊ 2019: Απίστευτη πρόκριση της Εθνικής στους «16», με «δώρο» Ρουμανίας!

Abola Newsroom

Μουντιάλ 2022: Οριστικό – Σε κανονική θέαση όλοι οι αγώνες στον ΑΝΤ1

Abola Newsroom

Χάσαμε, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί! (vid)

Abola Newsroom