free page hit counter
25.6 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Είχε … Παππά ο Παναθηναϊκός!

 

Με τρίποντο του διεθνούς γκαρντ ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος οι «πράσινοι» θριάμβευσαν 70-68 της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενέρμπαχτσε κι έφτασαν στο 2-2.

 

 

Με ήρωα της τελευταία στιγής τον Νίκο Παππά, ο Παναθηναϊκός υπέταξε την Φενέρμπαχτσε με 70-68 στο κλειστό του ΟΑΚΑ κι έμεινε ολοζώντανος στο κυνήγι της πρόκρισης.

Με τρίποντο του διεθνούς γκαρντ 1,2’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης, το «τριφύλλι» έφτασε σε μία μεγαλειώδη νίκη, που αναμένετια να του προσδώσει ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης συνέχεια ςπου ακολουθεί στην Ευρωλίγκ,α υπχορεώνοντα ςτην περυσινή πρωταθλήτρι Ευρώπης στην δεύτεηρ ήττα της στην διοργάνωση.

Στους 24 πόντους σταμάτησε ο Παππάς, ενώ 12 είχε ο Καλάθης με 6 ασίστ και πάντα… μέσα σε όλα. Χαμηλά στο σκοράρισμα ο Σίνγκλετον (με 6π.), αλλά μάζεψε 8 ριμπάουντ και ήταν πραγματικός κέρβερος στην άμυνα, στο δεύτερο 20λεπτο. Βοήθησε πολύ ο Αντετοκούνμπο όταν μπήκε στο ματς, έδωσε και τη ψυχή του ο Γκιστ παρά το ότι ήταν φορτωμένος με φάουλ από νωρίς, φοβερό κοουτσάρισμα από τον Πασκουάλ που πήγε σε τρικ με χαμηλά σχήματα και τελικώς δικαιώθηκε, δένοντας… κόμπο τους πρωταθλητές Ευρώπης στην επανάληψη.

 

 

 

Related posts

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία – Βασικός στο All Star Game!

Abola Newsroom

Αποχαιρέτα την, την Εθνική που χάνεις

Abola Newsroom

Η UNION EUROBANK 85-65 την MOTOR OIL

Abola Team 3