free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Ο Άγιος Δημήτριος δεν έχει κατηγορία»

Στη αξία της πρόκρισης επί του Αγίου Ιεροθέου στάθηκε ο τεχνικός της «Μπάρτσα» Αντώνης Καρπούζας, επιβραβεύοντας τους ποδοσφαιριστές του.

 

 

«Τρέλανε» την ποδοσφαιρική Αθήνα ο Άγιος Δημήτριος με την τεράστια σε αξία πρόκρισή του επί του Αγίου Ιεροθέου στους «16» και μάλιστα εκτός έδρας με 1-0!

Απέναντι στο κατά δύο κατηγορίες ανώτερο αντίπαλό του, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν με πολλές φιλοδοξίες οι «κυανέρυθροι» απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα, ταλέντο, αλλά και απίστευτη δυναμική, που απορρέει από την παλαιότερη θητεία τους στις επαγγελματικές κατηγορίες κι έφτασαν στην νίκη πρόκριση με 1-0, χάρη σε γκολ του νεοαποκτηθέντα Γιάννη Ασλανίδη.

Ο τεχνικός Αντώνης Καρπούζας στις δηλώσεις που παραχώρησε, κυριολεκτικά έσταζε μέλι για τους παίκτες του για το απίστευτο πάθος και δίψα για προσφορά που επέδειξαν, όπως φυσικά και για την τεράστια πρόκριση

«Αποδείξαμε περίτρανα ότι ο Άγιος Δημήτριος δεν έχει κατηγορία. Έχει συνηθίσει να βγάζει απίστευτη δυναμική η ομάδα μας και ειδικότερα σε παιχνίδια, όπου τίθεται αντιμέτωπη με συλλόγους ανώτερων κατηγοριών. Με αυτό το πνεύμα προσεγγίσαμε και την αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο. Απέναντι σε ένα σύνολο, το οποίο έχει πολύ υψηλές βλέψεοις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν  ιδιαίτερα προσήλωση, πάθος και συγκέντρωση φτάνοντας σε μία σπουδαία πρόκριση!

 Όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το εκπληκτικό τους επίτευγμα. Μάλιστα η επιτυχία μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν αναλογιστεί κανείς ότι σημειώθηκε με τέσσερις παίκτες να προέρχονται από τις υποδομές μας και να είναι ηλικίας 16-18 ετών» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα της εντυπωσιακής πρόκρισης Αντώνη Καρπούζα, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Γκυζιακό:

 «Συνεχίζουμε την δουλειά. Τα κεφάλια κάτω τώρα και η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Γκυζιακό. Το μυαλό μας μόνο στο πρωτάθλημα, αφού η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να μείνουμε κοντά στις πρώτε ς θέσεις, απέναντι σ’ έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο».

 

 

Related posts

«Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλό ανόδου-Νίκη τίτλου για το Καματερό

Γιάννης Μελίτας

«Καρέ» σπουδαίων μεταγραφών η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος