free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σειρά μεταγραφών κι αποχωρήσεων στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Σε πολλές διαφροποιήσεις προχωρά ο Αστέρας Χαϊδαρίου κατόπιν σχετικών εισηγήσεων του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου (φωτό).\

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Αστέρα Χαϊδαρίου το τεελυταίο διάστημα, όσον αφορά τη διαμόρφωση του ρόστερ που θα κληθεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο κι ενώ οδεύουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων προχώρησε σε σειρά διορθωτικών κινήσεων. 

Κατόπιν προτάσεων του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου, αποκτήθηκαν ο 20χρονος αμυντικός Παναγιώτης Ανδριόπουλος που προέρχεται από τον ΑΟ Χαβαρίου (Α΄ κατηγορία Ηλείας), ο 25χρονος πορτιέρο Γιάννης Μπουρνιάς  από τον ΠΑΟ Ρουφ, που έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ήφαιστο Περιστερίου, Πήγασο Πατησίων και ο 18χρονος ακραίος αμυντικός Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, που προέρχεται από τον ιστορικό Παγκεφαλληνιακό. 

Αντίθετα με τους παραπάνω, παρελθόν αποτελούν ο Φώτης Σακαρτζής  που μεταγράφηκε στην Κηπούπολη, ο Πέτρος Λιβάνιος που μετακινήθηκε στον Πολυκράτη Πειραιά, ο Κασίμ Λιγκομπόρα (και ο Θοδωρής Δήμας  που συνεχίζει στον ιστορικό Εθνικό Αστέρα.

Related posts

Έξι γκολ έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Χρήστος Αρβανιτάκης της Ένωσης Βοτανικού

Abola Team 3

Οκτώ ανανεώσεις ο Τριφυλλιακός

Τάσος Ζαφειρίου

Μανωλάς: «Οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν!»

Kώστας Παλαιολόγος