free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2

Ο Ατρόμητος, με κορυφαίο τον Ουάρντα και άμυνα που «μάσαγε» σίδερα, πέρασε (2-0) και από την Ξάνθη (όπου κόλλησαν ΑΕΚ-Ολυμπιακός) και άφησε… ξερούς τους διώκτες του. 

Οι «μπλε» έδειξαν ότι αποφασισμένοι να μείνουν για καιρό στην κορυφή της Super League, όπου βρίσκονται μετά την περασμένη Δευτέρα όταν και επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομαδάρα του Κάναντι πέρασε με 2-0 από την Ξάνθη, όπου στραβοπάτησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Κορυφαίος για τους «μπλε»,που δεν δέχθηκαν γκολ για έβδομο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος (με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια τους), ο Ουάρντα που έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη ανοίγοντας το σκορ στο 41’ με εκτέλεση φάουλ και ενώ νωρίτερα είχε φτιάξει σχεδόν όλες τις φάσεις της ομάδας με στημένες φάσεις. Ο Ντιγκινί στο 83’ με ωραία εκτέλεση έπειτα από κόρνερ του Γιαννούλη σφράγισε τη νίκη του Ατρόμητου. 

 

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας (58′ Π. Ορφανίδης), Λουσέρο, Μπρίτο, Κίκε (65′ Ρότσε), Γέντρισεκ (58′ Τριάδης). 

 

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον (86′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα (72′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (78′ Μανούσος). 

 

Related posts

Απίστευτο πριμ στην Οσμανλίσπορ για πρόκριση επί του Ολυμπιακού

Abola Team 3

Σοκ: Νεκρός ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη!

Abola Team 2

Σάββας Θεοδωρίδης: «Αφιερωμένη στους οπαδούς ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η νίκη»!

Abola Team 3