free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Άδικα χάσαμε…»

Την ικανοποίησή του για τα σημάδια βελτίωσης που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στην δυνατή Δάφνη Παλαιού Φαλήρου εξέφρασε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Σε νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (0-1)υποχρεώθηκε η Αγία Ελεούσα χάνοντας την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η συνολική εικόνα, που παρουσίασε η «Σάντα» ήταν άκρως ενθαρρυντική για τη συνέχεια, ωστόος, κάτι το οποίο σημείωσε ο προπονητής Τάκης Γιαννόπουλος με δηλώσεις ου παραχώρησε στο «Abola.gr»

«Θεωρώ ότι βάσει της γενικότερης εικόνας άδικα χάσαμε και ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το θετικό είναι ότι διαγνώσαμε σημαντικά στοιχεία αγωνιστικής βελτίωσης, τα οποία θα επιδιώξουμε τα προσεχή παιχνίδια να επεκτείνουμε, ώστε να αποκτήσουμε αγωνιστική σταθερότητα και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Υπάρχει υπομονή κι εκτιμώ ότι η ομάδα μας έχει όλα τα στοιχεία να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο στην συνέχεια. Μία ομάδα η οποία θα ξέρει τί ακριβώς ζητάει στον αγωνισιτκόχώρο και να δψιαθέτει την απαιτούμενη οργάνωση»

Related posts

Ιωάννου: «Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Αξίζαμε απόλυτα αυτή τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10