free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Αξίζαμε απόλυτα αυτή τη νίκη»

To εγκώμιο των παικτών του για τη σπουδαία νίκη επί του Ατυρόμητου Χαλανδρίου έπλεξε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτηε Καλαϊτζίδης

 

 

 

Ιδανικότερο ποδαρικό στο 2019 δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στην Αθηναϊδα.

 

Η ομάδα της Κυψέλης πραγματοποιώντας την κορυφαία της φετινή εμφάνιση, επικράτησε με 3-1 του ισχυρού Ατρομήτου Χαλανδρίου, γεγονός το οποίο της επέτρεψε να απομακρυνθεί από τη επικίνδυνη ζώνη του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣA και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος τόσο από την ευρεία νίκη, όσο κυρίως από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του:

 

«Μπήκαμε στο 2019 με τον ιδανικότερο τρόπο . Κερδίσαμε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου και αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση και μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μας. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι αυτή η επιτυχία συνδυάστηκε με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και την αξίζαμε σε κάθε περίπτωση. Ήμασταν αισθητά ανώτεροι των αντιπάλων μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε πολλούς τομείς. Το 4-4-2 με ρόμβο που δοκιμάσαμε, μας έκανε πολύ πιο επιθετικούς, αφού βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες ενώ εκτιμώ ότι απέδωσε καρπούς η μεθοδική δουλειά που είχε προηγηθεί το διάστημα των εορτών».

Related posts

Επέστρεψε ο Ρούσσος στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Νέο ξεκίνημα με Γιώργο Οικονομόπουλο για τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος