free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση»

Στην αξία του «διπλού» επί του Ηφαίστου Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

Καλύτερο ποδαρικό μέσα στο 2019 δεν θα μπορούσαν να περιμένουν στην Νέα Ιωνία μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους επί του Ηφαίστου Περιστερίου με 1-0,

 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους «γαλαζοκίτρινους» να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και το κυριότερο να αποκτήσουν τεράστια ψυχολογική ντόπα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης εστίασε στη σπουδαιότητα του «διπλού»:

«Πήραμε μία τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη απέναντι σ’ ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο, όπως είναι ο Ήφαιστος Περιστερίου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ βαθμολογικά, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θεωρώ ότι η επιτυχία μας είναι δίκαιη, αφού στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, διάστημα, όπου πετύχαμε το γκολ, που μας χάρισε τη νίκη Στην επανάληψη, βέβαια, δεχθήκαμε έντονη πίεση, αλλά καταφέραμε με έξυπνη τακτική να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ μέχρι το τέλος και να φύγουμε με το τρίποντο, που μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση» 

 

 

Related posts

Το αντίο του Γιαννακόπουλου

abola10

Κιτρινόμαυρο τo ντέρμπι έβαψε ο Φωστήρας!

Γιάννης Μελίτας

Το Ρουφ καλεί τον “12ο παίκτη” του!

Abola Newsroom