free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Σημαντική νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη επί της συμπολίτισσας Δάφνης παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

 

Με το … δεξί ξεκίνησε το Παλαιό Φάληρο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019, επικρατώντας με 1-0 της συντοπίτισσας Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά και το κυριότερο να αποκτήσει τεράστια  ψυχολογική ώθηση, ενόψει του απαιτητικού όσο και κρίσιμου δευτέρου γύρου.

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, σημειώνοντας ότι η νίκη κατακτήθηκε δίκαια, αλλά παράλληλα και πολύ δύσκολα:΅

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, όπως είναι η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Μία νίκη, την οποία αξίζαμε βάσει της συνολικής μας εικόνας και αμς έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε ιδανικό ποδαρικό τη νέα χρονιά.. Αυτό που πρωτίστως επιθυμούμε, είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να δείξουμε τί μπορούμε να πετύχουμε. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για την κρίσιμη συνέχεια».

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Κιούρκος: «Σπουδαία νίκη, να συνεχίσουμε έτσι και στον δεύτερο γύροι»

Kώστας Παλαιολόγος