free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Να φτάσουμε στο μάξιμουμ την απόδοσή μας»

Στην ανάγκη η ομάδα του να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για μία ακόμη καλή εμφάνιση, που θα αναδεικνύει την αγωνιστική άνοδο της ομάδας θα παραταχθεί η Λαύρα Αργυρούπολης απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Άπαντες στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδα των νοτίων προαστίων αντιμετωπίζουν τη αναμέτρηση κόντρα στους «κυανόλευκους» με τον απαιτούμενο σεβασμό, ωστόσο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν τίποτε απολύτως να χάσουν και δείχνουν διατεθειμένοι να μοχθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του προπονητή Αργύρη Ψαρρού είναι άκρως χαρακτηριστικές του τρόπου προσέγγισης του συγκεκριμένου αγώνα:

«Προετοιμαστήκαμε με την κατάλληλη δυνατή ψυχολογία για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο καιαπό την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Επίσης, θα πρεπει να επιδείξουμ την απαιτούμενη θέληση και πάθος, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Σαφέστατα το έργο μας προβλέπεται αρκετά δύσκολο, ωστόσο, θα πάμε να παλέψουμε».

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τους βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία λόγω των απουσιών»

Kώστας Παλαιολόγος