free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Χρειάζεται προσοχή ο Μικρασιατικός»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τον γειτονικό Μικρασιατικό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

Πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γειτονικό ντέμρπι απέναντι στον Μικρασιατικό αισθάνονται άπαντες στον Αθηναϊκό.

Οι «Λόρδοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τις ανάγκες της σπουδαίας αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και αισθάνονται  πανέτοιμοι, αλλά και απόλυτα συνειδητοποιημένοι για τον όγκο των δυσκολιών που θα συναντήσουν.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Καισαριανής  βρίσκεται στην επιίνδυνη ζώνη έχει βάλει τους πάντες στην …πρίζα κι αντιλαμβάνονται ότι θα κληθούν να παλέψουν απέναντι σε ένα αντίπαλο, που θα παλέψει μέχρις εσχάτων για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικές του τρόπου προσέγγισης της συγκεκριμένης αναμέτρησης από πλευράς Αθηναϊκού, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Τσαβαλιά:

 «Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Μικρασιατικός είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα και χρειάζεται να επιδείξουμε αυξημένη προσοχή. Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει τον αδικεί. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες, που συγκεντρώνει ένα γειτονικό ντέρμπι. Θα πρέπει να μοχθήσουμε πολύ, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε»

 

 

Related posts

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1-1

abola10

Βλάχος: «Να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή»

Δεν Χ-άρηκε κανείς!

Abola Team